De geschiedenis van Fhiaba is gebaseerd op dertig jaar ervaring opgedaan in de professionele sector. Constructiekenmerken zoals lades van microgestraald staal, antibacteriële behandeling, stalen interieurs, glazen planken, enz.

Alle producten van Fhiaba zijn een uitgekiende mix van kwaliteit, luxe en kennis. Onze modellen zijn vervaardigd in Italië en onderscheiden zich door een verfijnd design, afwerkingen in edelstaal, een uitgebreide range en talloze mogelijkheden voor maatwerk. Wij gebruiken uitgekiende materialen en de beste technologie om te voldoen aan de hoogste verwachtingen op gebied van conservering van levensmiddelen en wijnen. Fhiaba onderscheidt zich als een luxueus merk gericht op de huishoudelijke markt.

Gedurende 35 jaar heeft de familie Baron gewerkt aan hoge, ongeëvenaarde productstandaards. In de jaren 70 startte het familiebedrijf de productie van de eerste industriële koelkasten, en legde hiermee de basis voor wat in korte tijd de meest volledige range van apparaten voor de professionele conservering zou worden, met hoge prestaties, omgeven met de grootste zorg, en met gebruik van de meest innovatieve technologieën van het moment. In de loop der jaren, werd de range verder uitgebreid om te voldoen aan de behoeften van de horeca, de broodbereiding en de commerciële catering.

De ervaring opgedaan bij de productie en bewerking van edelstaal en de specifieke kennis van de eisen van professionele keukens hebben geleid tot de creatie van een lijn professionele apparaten met een innovatief en functioneel design, kwaliteiten robuustheid, vervaardigd volgens de strengste Europese normen met betrekking tot veiligheid, hygiëne en betrouwbaarheid.

Uit de passie voor de conservering van voedingsmiddelen en de know-how opgedaan in de industriële sector, creëerde de tweede generatie Baron het merk Fhiaba; het merk laat de prestaties, de technologie en de kwaliteit van koelen wijn units voor professioneel gebruik overvloeien naar huishoudelijk gebruik.

De kenmerkende eigenschappen van de Fhiaba producten worden door de belangrijkste internationale keukenfabrikanten op waarde geschat: Fhiaba telt heden talrijke samenwerkingen met de meest prestigieuze merken.

Fhiaba heeft een groot distributienetwerk ontwikkeld op meerdere continenten waardoor een enorme omzetgroei werd bewerkstelligd. Het beleid van commerciële expansie wordt onder­steund door deelname aan invloedrijke handelsbeurzen.